ΕΙΜΑΣΤΕ Η SHELF

Στη Shelf πιστεύουμε ότι ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχει στην κατοχή του ο καθένας μας. Στόχος μας είναι να να υποστηρίξουμε τον κάθε συνάνθρωπό μας ώστε να αφιερώσει τον χρόνο του σε πράγματα που πραγματικά έχουν αξία.

Η Ιστορία μας

Η Shelf ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 στην καρδιά της Θεσσαλονίκης από δύο μεταπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι γύρισαν από το εξωτερικό, ώστε να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους στο περιβάλλον της Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Βασισμένοι στο όραμά τους για την απλούστευση της αγοράς και διανομής αγαθών, ξεκίνησαν να εξυπηρετούν τα μέλη της κοινότητας τους συνδέοντας τους ηλεκτρονικά με καταστήματα λιανικής σε κάθε γειτονιά.

Μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής και ενός τοπικού δικτύου αξιόπιστων διανομέων, η Shelf παρέχει στα μέλη της φρέσκα τρόφιμα, προϊόντα πρώτης ανάγκης, άνεση, ελευθερία και εξοικονόμηση χρόνου & καυσίμων.

Τώρα σε περισσότερους από 28 δήμους, η Shelf ανοίγει νέες προοπτικές στα μέλη της αλλά και σε διανομείς που επιθυμούν να βελτιώσουν τη ζωή τους, έχοντας την δυνατότητα να καθορίσουν το δικό τους ωράριο και να βελτιώσουν τις προοπτικές εργασίας τους μέσω ενός καινοτόμου συστήματος logistics.

Η οικογένεια της Shelf αναπτύσσεται διαρκώς. Δοκίμασε την εφαρμογή και δες όλους τους τρόπους με τους οποίους η Shelf μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σου.